Menu Obiadowe
Menu Budimex - Przebudowa dworca kolejowego Toruń Wschodni - tygodniowe menu obiadowe.
Menu 15. 04. 2024r - 19. 04. 2024r.
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
Zupa żurek | 500 | ml | |
Zrazy wieprzowe staropolskie w sosie | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
Zupa żurek | 500 | ml | |
Filet drobiowy po wiedeńsku | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |
Ryż z jabłkiem i śmietaną | 300 | g |
♦ Wtorek (zestaw 1)
Zupa rosół z makaronem | 500 | ml | |
Kotlet słoneczny | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Wtorek (zestaw 2)
Zupa rosół z makaronem | 500 | ml | |
Szynka pieczona w sosie | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Środa (zestaw 1)
Zupa porowa | 500 | ml | |
Stek wieprzowy z cebulką | 300 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Środa (zestaw 2)
Zupa porowa | 500 | ml | |
Kopytka z boczkiem | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |
Pierogi z kapustą i grzybami |
♦ Czwartek (zestaw 1)
Zupa buraczkowa | 500 | ml | |
Zraziki mielone w sosie pieczarkowym | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Czwartek (zestaw 2)
Zupa buraczkowa | 500 | ml | |
Udko z kurczaka po wiedeńsku | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 1)
Zupa zacierka | 500 | ml | |
Filet z morszczuka panierowany | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 2)
Zupa zacierka | 500 | ml | |
Wątróbka drobiowa z cebulką | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |
Naleśniki z kurczakiem i brokułami | 300 | g |