Menu Obiadowe
Menu obiadowe BAR TARR
Menu 25. 04. 2024r.- 29. 03. 2024r
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
Zupa żurek z kiełbasą i jajkiem | 500 | ml |
Kawałki kurczaka w warzywach po chińsku | 200 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
Zupa żurek z kiełbasą i jajkiem | 500 | ml |
Faworek drobiowo-wieprzowy | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Wtorek (zestaw 1)
Zupa buraczkowa | 500 | ml |
Kotlet mielony z kapusta i ryżem w sosie pomidorowym | 100 | g |
Ziemniaki z wody | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Wtorek (zestaw 2)
Zupa żurek z kiełbasą i jajkiem | 500 | ml |
Filet drobiowy zawijany z warzywami | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Środa (zestaw 1)
Zupa szczawiowa z jajkiem | 500 | ml |
Kartacze z mięsem w sosie pieczeniowym | 300 | g |
Surówka z czerwonej kapusty | ||
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Środa (zestaw 2)
Zupa buraczkowa | 500 | ml |
Sznycel górski | 100 | g |
Ziemniaki z wody | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Czwartek (zestaw 1)
Zupa jarzynowa | 500 | ml |
Filet drobiowy po meksykańsku | 100 | g |
Ziemniaki z wody | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Czwartek (zestaw 2)
Zupa szczawiowa z jajkiem | 500 | ml. |
Szynka pieczona w sosie | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Piątek (zestaw 1)
Zupa krupnik | 500 | ml |
Filet z morszczuka w migdałach | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 22,00 | zł |
♦ Piątek (zestaw 2)
Zupa jarzynowa | 500 | ml |
Kotlet schabowy | 300 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |