Menu Obiadowe
Menu Budimex - Przebudowa dworca kolejowego Toruń Wschodni - tygodniowe menu obiadowe.
Menu 22. 04. 2024r - 26. 04. 2024r.
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
Zupa kalafiorowa | 500 | ml | |
Łazanki z kapustą i grzybami | 300 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
Zupa kalafiorowa | 500 | ml | |
Filet drobiowy zawijany z szpinkakie i fetą | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Wtorek (zestaw 1)
Zupa borowikowa z makaronem | 500 | ml | |
Nugetsy drobiowe | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Wtorek (zestaw 2)
Zupa borowikowa z makaronem | 500 | ml | |
Udko z kaczki | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Środa (zestaw 1)
Zupa kapuśniak z młodej kapusty | 500 | ml | |
Zraziki po nelsońsku w sosie | 300 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Środa (zestaw 2)
Zupa kapuśniak z młodej kapusty | 500 | ml | |
Faworek drobiowo-wieprzowy | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |
Makaron z pesto i kurczakiem |
♦ Czwartek (zestaw 1)
Zupa ogórkowa | 500 | ml | |
Pulpety mięsno-warzywne w sosie koperkowym | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Czwartek (zestaw 2)
Zupa ogórkowa | 500 | ml | |
Karkówka po cygańsku | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 1)
Zupa grochowa | 500 | ml | |
Filet drobiowy zawijany z pieczarkami | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 2)
Zupa grochowa | 500 | ml | |
Śledź w śmietanie | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |
Pierogi z twarogiem | 300 | g |