Menu Obiadowe
Menu PGE Toruń - tygodniowe menu obiadowe.
Menu 22. 04. 2024r. - 26. 04. 2024r.
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
Zupa kalafiorowa | 500 | ml |
Łazanki z kapustą i grzybami | 300 | g |
Napój | 200 | g |
Cena | 19,00 | zł |
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
Zupa kalafiorowa | 500 | ml |
Filet drobiowy zawijany z szpinakiem i fetą | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Wtorek (zestaw 1)
Zupa borowikowa z makaronem | 500 | ml |
Nugetsy drobiowe | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Wtorek (zestaw 2)
Zupa borowikowa z makaronem | 500 | ml |
Udko pieczone z kaczki | 140 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 24,00 | zł |
♦ Środa (zestaw 1)
Zupa kapuśniak z młodej kapusty | 500 | ml |
Makaron z pesto i kurczakiem | 300 | g |
Sałatk z rukolą | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Środa (zestaw 2)
Zupa kapuśniak z młodej kapusty | 500 | ml |
Zraziki po nelsońsku w sosie | 100 | g |
Ziemniaki z wody | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Czwartek (zestaw 1)
Zupa ogórkowa | 500 | ml |
Pulpety mięsno-warzywne w sosie koperkowym | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Czwartek (zestaw 2)
Zupa ogórkowa | 500 | ml. |
Karkówka po cygańsku | 160 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Piątek (zestaw 1)
Zupa grochowa | 500 | ml |
Filet drobiowy zawijany z pieczarkami | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Piątek (zestaw 2)
Zupa grochowa | 500 | ml |
Śledź w śmietanie | 100 | g |
Ziemniaki z wody | 200 | g |
100 | g | |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |