Menu Obiadowe
Image

Menu Obiadowe

Menu STRABAG SE - Toruń - tygodniowe menu obiadowe.
Menu 09. 06. 2025r - 13. 06. 2025r.

♦ Poniedziałek (zestaw 1)

Zupa ogórkowa 500 ml
Gulasz wieprzowy z sosem 120 g
Ziemniaki \ kasza \ ryż 200 g
Surówki dwa rodzaje 100 g
♦ Poniedziałek (zestaw 2)

Zupa ogórkowa 500 ml
Filet drobiowy po wiedeńsku 100 g
Ziemniaki \ kasza \ ryż 200 g
Surówki dwa rodzaje 100 g
     
Zupa węgierska z wołowiną 300 g



 ♦ Wtorek (zestaw 1)

Zupa rosół z makaronem 500 ml
Kotlet pożarski 100 g
Ziemniaki \ kasza \ ryż 200 g
Surówki dwa rodzaje 100 g

♦ Wtorek (zestaw 2)

Zupa rosół z makaronem 500 ml
Szynka pieczona w sosie 100 g
Ziemniaki \ kasza \ ryż 200 g
Surówki dwa rodzaje 100 g


♦ Środa (zestaw 1)
 
Zupa jarzynowa 500 ml
Zraziki po nelsońsku w sosie 160 g
Ziemniaki \ kasza \ ryż 200 g
Surówki dwa rodzaje 100 g

♦ Środa (zestaw 2)

Zupa jarzynowa 500 ml
Skrzydełka drobiowe pieczone 160 g
Ziemniaki \ kasza \ ryż 200 g
Surówki dwa rodzaje 100 g
     
Racuchy z jabłkiem  300 g

♦ Czwartek (zestaw 1)

Zupa barszcz biały z makaronem 500 ml
Kotlet mielony z kapusta i ryżem w sosie pomidorowym 100 g
Ziemniaki \ kasza \ ryż 200 g
Surówki dwa rodzaje 100 g


♦ Czwartek (zestaw 2)

Zupa barszcz biały z makaronem 500 ml
Filet drobiowy zawijany z papyką i cebulką 100 g
Ziemniaki \ kasza \ ryż 200 g
Surówki dwa rodzaje 100 g

♦ Piątek (zestaw 1)
 
Zupa fasolowa 500 ml
Śledź w śmietanie 140 g
Ziemniaki \ kasza \ ryż 200 g


♦ Piątek (zestaw 2)

Zupa fasolowa 500 ml
Stek wieprzowy z cebulką 100 g
Ziemniaki z wody 200 g
Surówki dwa rodzaje 100 g
     
Pierogi z truskawkami 300 g


Gotujemy dla Ciebie

Od 30 lat staramy się sprawiać przyjemność naszym Klientom przez przygotowywanie smacznego jedzenia.
Image

Od 28 lat jesteśmy niezawodnym partnerem w obsłudze cateringowej imprez, jak i codziennym dostarczaniu posiłków do bufetów zakładów i szkół.

Czynne:

poniedziałek - 07:00–15:00
wtorek - 07:00–15:00
środa - 07:00–15:00
czwartek - 07:00–15:00
piątek - 07:00–15:00

Kontakt

Catering Toruń Cicheccy

+ 48 607 635 067

Login Form