Menu Obiadowe
Menu Budimex - Przebudowa dworca kolejowego Toruń Wschodni - tygodniowe menu obiadowe.
Menu 06. 05. 2024r - 10. 05. 2024r.
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
Zupa krupnik | 500 | ml | |
Kotlet po szwajcarsku | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
Zupa krupnik | 500 | ml | |
Befsztyk z cebulką | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |
Fasolka po bretońsku | 300 | g |
♦ Wtorek (zestaw 1)
Zupa barszcz biały z makaronem | 500 | ml | |
Kotlet słoneczny | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Wtorek (zestaw 2)
Zupa barszcz biały z makaronem | 500 | ml | |
Sznycel górski | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Środa (zestaw 1)
Zupa jarzynowa | 500 | ml | |
Faworek drobiowo-wieprzowy | 300 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Środa (zestaw 2)
Zupa jarzynowa | 500 | ml | |
Schab pieczony w sosie | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |
Kartacze z mięsem w sosie pieczeniowym |
♦ Czwartek (zestaw 1)
Zupa zacierka | 500 | ml | |
Kotlet schabowy | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Czwartek (zestaw 2)
Zupa zacierka | 500 | ml | |
Filet drobiowy po meksykańsku | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 1)
Zupa fasolowa | 500 | ml | |
Filet z morszczuka panierowany | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 2)
Zupa fasolowa | 500 | ml | |
Kotlet mielony | 100 | g | |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |